MEMBANGKIT DENGAN “SEMANGAT GMA” KAMI

Rim Polymers telah kali pertama mencapai perkembangan di dalam bidang applikasi Automotif Kerusi di pasaran Thailand baru-baru ini.  Pesanan mesin kami terdahulu, kebanyakan terlibat dalam sektor rantai sejuk. Ini kerana, kami dapat pasaran terbesar di pasaran negara-negara tertentu.

Selama ini, pelanggan telah memberi sokongan kuat dalam penggunaan alat German.  Kami bersemangat dengan “Semangat Tidak Putus Asa” selepas beberapa kali rundingan jualan dengan pelanggan selama 5 tahun dahulu. Kali ini,   kami berjaya.

Dengan bantuan daripada pasukan servis Malaysia dan Thailand, mesin busa dapat dipasangkan dan komisen terlebih awal daripada jadual.  Pelanggan amat kagum dan tidak ada keraguan dengan memberi kami sepucuk surat kepujian terhadap usaha dan dedikasi kesemua pasukan.

“Terima kasih kepada kesemua daripada ibu pejabat dan Malaysia yang membantu dalam pemasangan mesin ini.  Pelanggan terkagum dengan kedua-dua pemasangan mesin dan pasukan mesin tersebut. Mesin tersebut adalah pertama kali di pasaran Thailand. Ia dijadikan bilik pameran jualan kami, dimana kami boleh membawa pelanggan potensi melawat mesin di masa depan” : sebut daripada ahli jualan Thailand, Cik Noree.